24 Ocak 2015 Cumartesi

Film Tanıtımı: BANA MASAL ANLATMA

Kardeşimin tavsiyesi üzerine fragmanını bile izlemeden gittim filme. Halen vizyonda olan film daha ilk sahnesinden sizleri bağlıyor. Eğer gülmek, mutlu bir gün geçirmek istiyorsanız sevgilinizle, arkadaşlarınızla veya ailenizle gitmeniz gereken bir film. Senaryosunu Leyla ve Mecnun dizisinin yazarlarından Burak Aksak yazmış. Baş rollerinde ise Hande Doğandemir ve Behzat Ç. dizisinden bildiğimiz Fatih Akman oynuyor. Gerçi Fatih Akman öyle bir zayıflamış ki dibim düştü onu izlerken. Ya aslında bu adam çok yakışıklıymış dedik. Gelelim filmin içeriğine. Yılmaz Erdoğan'ın Ayperi masalını anlatmasıyla başlıyor filmimiz. 
 Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...
 Öyle sahneler var ki gülmekten karnıma ağrılar girdi diyebilirim. Özellikle Cengiz Bozkurt çok güzel oynamış. Şangay beşlilerinin olduğu dövüş sahnesi vardı ki akıllara zarar. Tabi zencilerin seslendirdiği Sedat Sayan'ın 'Ellere Düş' şarkısını da unutmamak lazım. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Çok tatlı değiller mi??:))

 Koşun gidin izleyin derim..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Artemisin Feneri Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang